vvs-teknik

Vare sig du har stora eller små planer har vi kompetensen att förverkliga dem. Vilket speglas i vår breda kundbas med allt ifrån sjukhus, universitet till enskilda hushåll. Det kan handla om små serviceuppdrag eller omfattande entreprenadprojekt. Där vi tar ett totalansvar för alla installationer i exempelvis bostadshus, kontor, industrier eller anläggningar. För att möta kraven samarbetar vi med de bästa företagen i branschen för att ge dig den starkaste svit av bäst-i-klassen-lösningar som finns.

1 April 2015 förvärvades VVS-Teknik av Bravida Sverige AB där vi nu ingår som en fristående filial, fortfarande under namnet VVS-Teknik.

VVS-Teknik grundades 1992 och har sedan dess verkat som ett rörföretag i Göteborgsområdet med omnejd. Vi har allt du behöver inom värme och sanitet – vid nybyggnation eller renovering. Vår huvudsakliga inriktning är service, underhåll samt små och medelstora rörinstallationsentreprenader och våra duktiga montörer med 22 servicebilar fungerar som rullande verkstäder. Det är lika viktigt för oss som för våra kunder att vårt arbete håller högsta kvalitet och att allt arbete görs med miljöpåverkan i åtanke.

Klicka här för att läsa om vår certifiering och Kvalitet & Miljöpolicy

Företagsfakta:

Organisationsnummer: 556442-4694

Företagsledning: Anders Bergqvist och Anders Bergvall

Bransch: 45331, Värme- och sanitetsarbeten

Företaget har idag en omsättning på ca 65 MSEK och 40 anställda, fördelat på 31 montörer och 9 tjänstemän.

Aktuellt

Julbordsfrågesport 2016

2015-12-20

På 1:a plats Janne Petersson från Bravida VS-service. Stort Grattis! God allmänbildning, (inte helt ovanligt bland rörentreprenörer). Hyfsad pilkastare, usel grodhoppare, knappt ok grunkburksgissare. Kanske med lite hjälp från en kollega? Skrapade han ihop 12 rätt av 13 möjliga.

På 2:a plats Göran Hägström också han från Bravida service Grattis! God allmänbildning, men i övrigt steget efter sin jobbarkompis. 12 rätt av 13 möjliga.

3:dje plats. Emelie Rosenblom från Mölndalsbostäder på 11 poäng. Kan man även här ana lite fusk, satt väldigt tajt med sin jobbarkompis runt frågeformuläret. Tom. pilkastningen försökte man sig på att modifiera spelets regler, men se den lätte gick vi inte på. Usla grodhoppare men lysande grunkburksgissare Grattis!

Här hittar ni svaren på julbordfrågorna.
Facit julbordsfrågor 2016