vvs-teknik

Vare sig du har stora eller små planer har vi kompetensen att förverkliga dem. Vilket speglas i vår breda kundbas med allt ifrån sjukhus, universitet till enskilda hushåll. Det kan handla om små serviceuppdrag eller omfattande entreprenadprojekt. Där vi tar ett totalansvar för alla installationer i exempelvis bostadshus, kontor, industrier eller anläggningar. För att möta kraven samarbetar vi med de bästa företagen i branschen för att ge dig den starkaste svit av bäst-i-klassen-lösningar som finns.

1 April 2015 förvärvades VVS-Teknik av Bravida Sverige AB där vi nu ingår som en fristående filial, fortfarande under namnet VVS-Teknik.

VVS-Teknik grundades 1992 och har sedan dess verkat som ett rörföretag i Göteborgsområdet med omnejd. Vi har allt du behöver inom värme och sanitet – vid nybyggnation eller renovering. Vår huvudsakliga inriktning är service, underhåll samt små och medelstora rörinstallationsentreprenader och våra duktiga montörer med 22 servicebilar fungerar som rullande verkstäder. Det är lika viktigt för oss som för våra kunder att vårt arbete håller högsta kvalitet och att allt arbete görs med miljöpåverkan i åtanke.

Nyheter

Resultat julbordsfrågor