vvs-teknik

På företagssidan har vi total kompetens och kan hantera små som stora entreprenadprojekt. Under de många år vi har samarbetat med företag har vi lärt oss att förutse och förhindra eventuella fallgropar. Vi känner till de vanligaste problemställningarna och har förfinat den tjänst vi stolt tillhandahåller idag. Läs mer om vårt arbete med företag under referenser.

Entreprenad

Vi har erfarenhet av nybyggnationer av fastigheter, från enskilda till hela bostadsområden. Resultatet är smarta vatten-, värme- och energisystem med fokus på kostnadseffektivitet. Genom att förbereda oss noggrant inför varje uppdrag kan vi förebygga eventuella problem och förhindra dem redan vid projektstart. Tjänsten innefattar hela processen, från analys till utförande.

Helhetslösningar

Att bygga nytt är inget litet projekt, det krävs erfarenhet, kunskap och ett professionellt utförande för ett bra och långvarigt resultat. Vi föredrar att vara med från start och bidra med långsiktiga helhetslösningar för hela entreprenaden, genom samarbete med duktiga kakelsättare och byggföretag.

Service

Vi har gärna totalansvar för vatten, värme och avlopp. Det innebär full och snabb service tack vare våra 22 servicebilar som utför mätningar och felsökningar. Vi erbjuder även serviceavtal så att ledtider försvinner, dessutom blir vi snabbare på att lokalisera felet när vi har lärt känna fastigheten.

Referenser

Aktuellt

Julbordsfrågesport 2016

2015-12-20

På 1:a plats Janne Petersson från Bravida VS-service. Stort Grattis! God allmänbildning, (inte helt ovanligt bland rörentreprenörer). Hyfsad pilkastare, usel grodhoppare, knappt ok grunkburksgissare. Kanske med lite hjälp från en kollega? Skrapade han ihop 12 rätt av 13 möjliga.

På 2:a plats Göran Hägström också han från Bravida service Grattis! God allmänbildning, men i övrigt steget efter sin jobbarkompis. 12 rätt av 13 möjliga.

3:dje plats. Emelie Rosenblom från Mölndalsbostäder på 11 poäng. Kan man även här ana lite fusk, satt väldigt tajt med sin jobbarkompis runt frågeformuläret. Tom. pilkastningen försökte man sig på att modifiera spelets regler, men se den lätte gick vi inte på. Usla grodhoppare men lysande grunkburksgissare Grattis!

Här hittar ni svaren på julbordfrågorna.
Facit julbordsfrågor 2016