vvs-teknik

På företagssidan har vi total kompetens och kan hantera små som stora entreprenadprojekt. Under de många år vi har samarbetat med företag har vi lärt oss att förutse och förhindra eventuella fallgropar. Vi känner till de vanligaste problemställningarna och har förfinat den tjänst vi stolt tillhandahåller idag. Läs mer om vårt arbete med företag under referenser.

Entreprenad

Vi har erfarenhet av nybyggnationer av fastigheter, från enskilda till hela bostadsområden. Resultatet är smarta vatten-, värme- och energisystem med fokus på kostnadseffektivitet. Genom att förbereda oss noggrant inför varje uppdrag kan vi förebygga eventuella problem och förhindra dem redan vid projektstart. Tjänsten innefattar hela processen, från analys till utförande.

Helhetslösningar

Att bygga nytt är inget litet projekt, det krävs erfarenhet, kunskap och ett professionellt utförande för ett bra och långvarigt resultat. Vi föredrar att vara med från start och bidra med långsiktiga helhetslösningar för hela entreprenaden, genom samarbete med duktiga kakelsättare och byggföretag.

Service

Vi har gärna totalansvar för vatten, värme och avlopp. Det innebär full och snabb service tack vare våra 22 servicebilar som utför mätningar och felsökningar. Vi erbjuder även serviceavtal så att ledtider försvinner, dessutom blir vi snabbare på att lokalisera felet när vi har lärt känna fastigheten.

Referenser

Nyheter

Resultat julbordsfrågor