vvs-teknik

Att hålla våra löften är det viktigaste för oss. Det är ointressant hur vi beskriver oss själva om våra kunder beskriver oss annorlunda. Vi erbjuder en flexibel tjänst, som grundar sig i en diskussion med dig som kund. Planering, tidsuppskattning och pris måste stämma enligt överenskommelse. För ditt hem är vår arbetsplats. Det, om något, kräver ett förtroende.

Installation

En förändring i köket eller badrummet är, under en kort tid, också en stor förändring i beställarens vardagsrutiner. Det har vi förståelse för. Därför är vi ytterst noggranna med att passa tider, jobba effektivt och fungera rådgivande under hela installationsarbetet. Vi gör installationer av alla storlekar och givetvis lämnar vi tydliga och betryggande garantier varje gång vi utför ett arbete.

Enkelhet

Vi vill göra processen enkel, därför får du en offert med fast pris, fast tidsplan och en kontaktperson för hela projektet. Du vet från början vad allt kommer att kosta och hur lång tid det kommer ta, du kan också alltid kontakta din kontaktperson.

Välja rätt

När det kommer till installation är inget projekt för stort eller för litet. När du behöver hjälp med installation av kök, badrum eller värmepump erbjuder vi anpassade och ekonomiska lösningar.

I ett badrum är det viktigt att skapa bra luft med hjälp av rätt ventilation, att avloppet tas hand om på bästa sätt och att väta inte tillåts att spridas. Vi ser till att installationen görs på rätt sätt så att du undviker vattenskador i framtiden.

Värmepumpar kan ha många olika värmekällor så som berg, ytjord, sjövatten, frånluft eller uteluft, vissa av dem kan användas för att kyla fastigheten under varma sommarmånader. De olika värmepumparna kräver olika installation och passar bäst i olika fastigheter beroende på energiförbrukningen. Vi hjälper dig att hitta rätt och tar hand om allt från nedmontering av gamla system till borrning och grävning för ny pump.

Energi

Det finns roligare saker att fokusera på än energilösningar – när otaliga informationskällor hävdar motstridiga fakta. Vi hjälper dig att välja rätt, efter dina förutsättningar och önskemål. Genom att analysera ditt boende, planera en åtgärd och installera en lösning har du snart både sparat pengar och hjälpt miljön.

VVS-Teknik kan hjälpa dig med råd, urval, installation och underhåll av moderna värmelösningar. Vi gör en grundlig analys för att avgöra hur energin förbrukas i din fastighet och för att bestämma vilken lösning som passar just din fastighet bäst. Du får sedan ett fast pris, en tidsplan och en kontaktperson. För att spara ytterligare kan du givetvis utnyttja ROT-avdraget.

Våra erfarna installatörer kan hjälpa dig att byta till vattenburen värme från direktverkande el och installera värmepumpar. Detta gör att du kan sänka uppvärmningskostnaderna med upp till 80 % samtidigt som du höjer värdet på din bostad.

Service

En fastighet som underhålls på rätt sätt och med rätt service är den fastighet som kräver minst underhåll och service. Förutom stopp i ett avlopp eller ett läckande rör är servicearbetet en möjlighet att vara ute i god tid och förebygga framtida komplikationer.

Nyheter

Resultat julbordsfrågor